tisdag 24 juni 2014

tand tänd tänder

Jag var med Lillbusen till tandläkaren idag. Han skulle iallafall inte öppna nån mun. Till slut frågade sköterskan om någon pratat med oss om lugnande. Eh nä? Sa jag och kände mig ca 6 år, som Lillbusen mao. Men sköterskan lät lite förvånad iom att vi träffat tre olika tandläkare så vore det kanske bra osv. Men OM vi skulle gå på det spåret skulle vi behöva komma tillbaka en annan dag.
-Gapa. Sa jag. Och efter diverse lirk och mut så blev vi klara. Jag var helt slut när vi kom ut. Lillbusen? Ja gubben. Han var nog också trött. Men mest synd om mig, min blogg osv.

4 kommentarer:

 1. Klart det var mest synd om dig. Klart jobbigare att muta än att låta bli att gapa.

  SvaraRadera
 2. iwnkc: eller hur!! muta är ju väldigt känslosamt krävande!

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha! Min äldste son öppnade f-n inte någon j-vla mun. Eller satte sig i hörselbåset. Eller flöt på någon simdyna. Mycket jobbigt för mamman. Om jag hade vetat hur det skulle gå innan hade jag nog grundat med jordgubbsdrink. Men det gjorde jag aldrig. Och idag gapar han snällt. Han är ju också 23. ÅR!!

  SvaraRadera
 4. Spader: haha!! Nej det kommer väl att ge sig med tiden hoppas jag! Simdynan började lossna här på slutet av simskoleterminen. Men man kan ju inte vara hundra på att den bär? Och varför skulle han bara för att nån annan säger det? Pff. 23? ÅR?

  SvaraRadera