fredag 15 augusti 2014

All in* (!!!)

Jahaja. Här öppnar vi halvliters color och kastar korken!  Är det fredag så är det!
Ska dessutom vaska en Festis som inte föll Busan i smaken.
* all in finns med på listan över uttryck jag bara använder sarkastisk pga hatar. Även egentid och livspussel. Samt kramis och puzz. Och fler.  För jag är tydligen VÄRLDENS ARGASTE MÄNNISKA! Who knew? Men ingen annan än världens argaste människa hatar sådana uttryck? Kanske är jag också känslokall?  Hård?

8 kommentarer:

 1. Eftersom jag mest tittar på bilderna, speciellt när du hatar uttryck som jag gärna använder, vill jag bara påpeka att du förväntas dela den där läsken med Stig.

  I övrigt önskar jag dig en trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Du kanske förbereder avslagen läsk för nån magsjuka som är på intågande?

  Och Stickan, ja! Var är han?

  All in tror jag nog att jag använder lite då och då. Kan vi vara kompisar ändå?

  SvaraRadera
 3. All in. Det säger jag ibland. På skämt. Men jag hatar också vissa ord. Vardagslyx. Magiskt. Logistik (om det används i privatlivet om det privata livet). Att vara mamma eller pappa till ett projekt. Tillbehör (om drt handlar om mat).

  Och lite andra grejer som får mig att bli trött.

  Och så undrar jag om jag får bli insta-kompis med dig. Jag heter kappkejk

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Katarina: Stig var min morfar så jag tänkte lite på honom när jag drack min cola light! Men jag tror inte han smakade något light i hela sitt liv.

  IWNKC: Stickan är morfar! Vi kan ff vara vänner. Det är ok. Jag är rätt förlåtande när andra använder dem. :D

  Susanne: ja det får du såklart! (det vet du ju vid det här laget men ändå). Mamma och pappa till projekt, det har jag aldrig tänkt på att någon säger, däremot kan ju ett projekt vara någons bebis.. :/

  SvaraRadera
 5. Ord som folk gör om så dom slutar på -is gör mig ond. Typ kramis, som du nämnde, eller "föris" som käcka föräldrar kallar förskolan. Släng in ett z i kramiz och jag blir ännu ondare. Hatar även alla klyschiga uttryck ala carpe diem. Hatar. Jamen, kramiz på dig då!

  SvaraRadera
 6. Jag har en bekant vars Facebook-uppdateringar verkar gå ut på alla de orden/uttrycken (helt oironiskt) + en massa särskrivningar. En gemensam vän ringde upp mig en dag och sa att hon inte klarade av att se fler av kompisens statusuppdateringar och därför hade un-friendat(vad nu det kan tänkas heta på svenska) henne. Jag måste säga att jag uppskattade den elitismen som hon visade och önskar att jag vore lika cool.

  SvaraRadera
 7. Stina: Haha! Ja -is:sjukan är jobbig!!

  Karinistan: Ja det var coolt! Jag skulle också vilja kunna göra det. Men jag får ju dåligt samvete bara jag tänker på det..

  SvaraRadera
 8. haha. Ja jag kan ju bara säga oouuups på den:) /"kramis" från Mary nej vars. Hatar också -is och ordet "bissar". What the fuck is up with that??? Det heter T.Ä.N.D.E.R

  SvaraRadera