onsdag 29 oktober 2014

Täckkjol

Ni som under vintern har täckkjol på er, känner ni er lite som gåendes sovsäckar? Jag funderar på att köpa en pga gillar ju kjol men vill inte frysa. Men så fick jag en bild av hur jag skulle se ut. Som en sovsäck.  Så ännu är ingen täckkjol köpt här.
Ni som har en, tips? Vad ska jag tänka på? Hur lång ska den vara?

5 kommentarer:

 1. Har varit på väg att köpa men ser framför mig hur jag kommer se ut som en kåldolme. Har klarat mig med fleecefodrade strumpbyxor senaste vintrarna.

  SvaraRadera
 2. Jag har en som går ner på vaden ungefär. Himla skönt och jag använder den både utanpå kjol och byxor. Men som du skriver, lite sovsäcksvarning, fast jag ser hellre ut som en sovsäck än fryser. Fleecestrumpisar som Cecilia nämner är också toppen!

  SvaraRadera
 3. Jag ska också köpa en täckkjol i år. Eller två. En längre och en modell mini att ha när jag tränar utomhus. Vill inte bli kall om rumpanstumpan :)

  SvaraRadera
 4. Cecilia: de där fleecefodrade strumpbyxorna, var finns de?

  Maris: jag tänker också så! För hur ofta har man eg frusit i en sovsäck?

  tantaugusta: smart!! fast jag tränar ju inte på det sättet utomhus så jag klarar mig nog med en?

  SvaraRadera
 5. Jag vill också veta var de fleecefodrade strumpbyxorna finns! Hade ett par leggings (!) i fleece förut, från Åhlens. De var okej, men blev rätt noppiga. Finns kanske andra bättre? Strumpbyxor då, såklart, så inte alla blir så upprörda ;)

  SvaraRadera