onsdag 19 november 2014

Tips

Kan ni inte ge mig era absolut bästa mingeltips? Jag är så dålig på det! Går runt med de jag känner men är jättedålig på att gå fram till främlingar. Om någon kommer och snackar med mig går det bra, med att gå fram och ta första kontakten? Jättesvårt!
Men, ikväll fick jag äta middag med en anerikanska som var en av key note talarna här och det gick bra eftersom hon kom fram till oss och frågade om hon fick stå hos oss. Intressant, intelligent och rolig kvinna!

7 kommentarer:

 1. Ta lärdom av de som kommer fram til dig då. Hur tar de kontakt?
  Har jättesvårt för det. För alla andra verkar det komma så naturligt.

  SvaraRadera
 2. Har absolut inget tips alls. typ min sämsta gren.

  SvaraRadera
 3. Tycker också att det är svårt, speciellt i jobbsammanhang. Men att vara uppriktigt (spelad funkar så klart också) intresserad av den andra personen och lyssna underlättar.

  SvaraRadera
 4. Usch ja, inte lätt. Funkar bäst i jobbsammanhang, då är jag inte Lena utan IT-chef, dvs en roll jag kan gömma mig bakom. Samma med att prata inför folk. Privat = ångest, jobb = helt okej. Önskar att mitt privata jag kunde lära lite av mitt jobb jag.

  SvaraRadera
 5. Nä, tyvärr inga tips från mig heller. Se pigg och glad ut och hoppas på det bästa? Blä, jag får ångest bara jag tänker på mingel.

  SvaraRadera
 6. Mingla är svårt tycker jag. Prata väder och vind är så tråkigt och vad ska man börja med….
  Fast jag skulle nog kunna göra som amerikanskan där, fråga om jag fick stå med några. Kanske.

  SvaraRadera
 7. Träffade du min kompis Malin? Hon hade kunnat ge mingeltips. :-)

  SvaraRadera