onsdag 14 januari 2015

jag tänker en del på jjj

Jävligt jobbiga januari. För mig är den jobbig på så sätt att jag är säckig. Fortfarande. Jag vet inte om jag mått helt bra sen början av november. Och det gör mig GALEN! Men nu undrar jag, skulle jag inte kunna ta ett lite lugnt styrkepass? Måste ju inte dra igång med det jobbigaste konditionspasset jag kan tänka mig? Pilla med lite hantlar? Dra i nån maskin? Stretcha lite? Komma in i gymmet liksom.

6 kommentarer:

 1. Jag tänker också en del på det. Och tänker att de är vi själva som är bossar!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är JJJ. Jag är i ditt lag.

  SvaraRadera
 3. Tips på att "komma in i gymmet". Gör som muskelgrabbarna. Dra på dig träningskläder och strumpor (ja inga skor), blanda en shake att ha med dig, gå runt i gymmet och prata/flexa lite framför spegeln. Done! Låter som ett lagom ansträngande första-pass eller hur :)? hihi Kram mary

  SvaraRadera
 4. Jag har samma som dig då.. har snorat och hostat I över 1.5 månader. Men den här veckan började jag med mina klasser och jag är varken bättre el sämre så smyg igång och testa lite du..

  SvaraRadera
 5. Mary, jag säger bara Hahaha! Underbar kommentar! Det kanske jag ska testa :) I övrigt håller jag helt med, jäkla säckighet..

  SvaraRadera
 6. Spader: Ja det är det bästa med JJJ.

  Libby: Skönt!

  Mary: Hehe, ja jag tänkte det! Kanske måste köpa nya träningskläder bara för jag är ju ändå tjej? :) Kram

  Carro: Ja det ska jag! Funtar på core 2.superjobbigt imorgon på lunchen,

  Emma: Vi kanske kan spela squash på det sättet? :) Boka en bana. Glida in. Käka lite powerbars. Dricka vatten. Glida ut.

  SvaraRadera