söndag 10 januari 2016

Veckans vegotips 2.

Idag lagade jag goda brysselkålar. Jag vet, låter orimligt! Men de här var mycket bra!
Brysslisar med chili och vitlök.
Blanda färska brysselkål med 1 hackad chili och 2 hackade stora vitlöksklyftor i en smord ugnsform. Salta kör i ugn i 10-15 minuter. Ät med stekt haloumi och en grönsallad.
Kom på nu att det känns som att det skulle vara smarr med solroskärnor på.

3 kommentarer:

  1. Bra tips! Har tänkt försöka äta mer vego i år och halloumi är ju sååå gott.

    SvaraRadera
  2. Vi fick också goda brysselkålar på nyår. Även jag fann detta orimligt. Det var med parmesanost (mycket av hemligheten tror jag) och granatäppelkärnor och kanske var det bacon också..?
    Gott!

    SvaraRadera