tisdag 22 mars 2016

Bokat

Jag frågade en kompis idag om hon ville följa med mig på det HÄR i maj. Hon ville det så jag köpte biljetter. Det känns bra. Jag skulle även vilja gå på nåt där någon snackar om barn på nätet rent generellt. Snackar om det kidzen pysslar med idag. Kik och periscope och snapchat osv. Bloggar och Facebook är väl typ gammelmedia idag? Liks fräscht som typ ringduvor.
Facetime. När är det bra att börja med?
Lär mig.

3 kommentarer:

 1. Momio är stora grejen här. Och vi diskuterar mer vad som händer på nätet än i skolan. 12+ apparna hoppar vi över (insta, kik, fb etc) men det är ok med mail, bra skrivträning.... och det är sjukt stor skillnad på hur barnens kompisar "får" röra sig på nätet...

  SvaraRadera
 2. Bra! Caroline och jag var faktiskt kollegor en gång i tiden, världen är liten osv. Jag skulle behöva gå på något liknande. Känner mig steget efter hela tiden, även om det ännu mest handlar om youtube-klipp här hemma.

  SvaraRadera
 3. Elin: Momio spelar Busan, lillebror började snacka om det häromdagen men får vänta lite. Vääääldigt stor skillnad på vad barn får och inte får, det märks.

  Mellanbarnet: ja jag är också helt sjukt efter. Men efter den här föreläsningen kommer jag troligen ta internet från barnen. starta en facebookgrupp för att stänga av internet helt. flytta till Nordkorea. osv.

  SvaraRadera