lördag 7 januari 2017

Tvätta tvätta liten duk

I torsdags tvättade jag lite på eftermiddagen, bla några dukar som låg. Sen fick vi gäster och när de gått hem 01:30 (jojo! Livin la vida loca!!) kom jag på att dukjävlarna sku hängas också. Trött som ett litet as snubblade jag in i tvättstugan och då HAR TVÄTTMASKINEN GÅTT SÖNDER!!! Luckan går inte att öppna. På displayerna blinkar det inte blått. Inte rött. Det blinkar inte. Det lyser inte ens. Buhu.
Idag har vi köpt en ny tvättmaskin och även en torktumlare. Tjohoo. Tusenlappar vi inte kunde göra nåt roligare än att tvätta kläder för.
*insert grinig emoij*
Det värsta är inte över. Vi ska få in tvättmaskinen från bilen till källaren nu. Helst när det är ljust.
Haha!
Tumlaren får vi hämta i veckan.
En bra grej är att vi fick superbra hjälp på Elon inne i stan. Trevlig snubbe som tog sig tid och visste massor och kunde svara på våra frågor och som inte försökte sälja på oss det dyraste. Bra!
Men atte. Det är ju dyrt ändå.

3 kommentarer:

  1. Alltså. Vår tvättmaskin gick också sönder. I typ november. Vi bytte också bägge och så här i efterhand. Vilket jävla tvättlyft! Hoppas på samma lika för er.

    SvaraRadera
  2. IWNKC: Dukarna är ute och torra och fina! När strömmen till tvättmaskinen bröts tillräckligt länge gick det att öppna luckan men när vi sedan stängde den igen så gick den inte att öppna med mindre än att vi bröt strömmen igen. Osv. I en evig loop.

    Spader: Ja jag hoppas det också! Än så länge levererar den. Luckan går att öppna! Den tvättar! Den är långsam! Men säkert vansinnigt miljövänlig?

    SvaraRadera