måndag 20 februari 2017

Februarifoton #19 - nån stark eller svag

Men hörrni. Ursäkta mig men kan vi prata lite om David Lindgrens "pappakropp" med "chipstuttar"? Han hyllas. Han är så modig. Så starkt av honom. Att visa upp sig. Som han ser ut på riktigt.
Herrejävlagud. Det är väl inget ASmärkvärdigt ändå? Visst han hade inte stenhård överkropp i värsta Hollywoodstil kanske. Men det var ju inget fett i överflöd?
Och då. Han hyllas för sin pappakropp. Jag upprepar. Pappakropp. Mammor. Däremot. Som burit ett barn i nio månader. Haft hormoner som dansar chacha i kroppen minst lika länge. Och sen antingen har pressat ut en bebis ur sin egen kropp alt blivit förlöst genom att magen skärs upp. De mammorna. Ska komma i form med Olga. Fettshameas av Katrin och ha sina egna små djävlar att fightas med angående kroppen. När de är som svagast. Men inte fan ser vi nån mamma spela dragspel med överbliven mage på lördagarnas prime timetv?
*slut på rant*

Så här stark är jag på gymmet.

8 kommentarer:

 1. Amen to that! Bra rutet Yllet!!

  SvaraRadera
 2. Love you yllet!!! Kram Mary (som just nu kämpar med de där jävla hormonerna)

  SvaraRadera
 3. Stina: tack!

  Mary: luv u!! Puss ❤

  Maria: tack!

  SvaraRadera
 4. Jag önskar att David själv hade sagt följande när han skulle berätta hur han fick sin pappakropp: Han fick ett barn, han har en kropp - klart. Lite som hur man får en bikinikropp: köp en bikini, ha en kropp - klart.

  Och såklart: heja yllet!

  SvaraRadera
 5. Tantaugusta: eller hur!

  Iwnkc: japp. Bli pappa. Ha en kropp. Precis så.

  Mrs E: tack!

  SvaraRadera