måndag 8 januari 2018

8:18

Jaha. Nu har jag jobbat. Det var väl ok. Men atte. Jag ser vissa nackdelar. Framförallt det här med att gå upp för sex? Och så att inte få vara hemma? Och som löken på laxen så är det tisdag imorgon. TISDAG?? Men jag har krattat fint för det. Lagt fram mjuka, sköna kläder. Min mjukaste klänning och lena tights. Till detta en kimono. Ibland känner jag mig som den galna kvinnan i Lida i den där klänningen. Och med en kimono till? Hugh Hefner? Kanske deras lovechild? Men men. Det är åtminstone mjukt och skönt. Sen att jag ser ut som en porrmagnat som hugger benen av folk kan ju inte jag hållas ansvarig för?
Idag lyxade jag till det med smaklös tofu till lunch och min minsta favoritfisk, torsk, till middag. Alla andra tyckte firren var god men bara för att Findus skriver att det är havets oxfilé så blir det inte bra. Just sayin. Men men. Det var väl ok. Men torsk alltså. Tråkigt. Smakar ju .. fisk?
Fyndade ett par flanellblusar (??) (vad är definitionen på blus? Vad är en skjorta?) på SUPERREA *insert blinkande neonbokstäver*. Så himla lena och sköna. Mjuka. Mmm. Det är rätt tydligt att jag inte vill ha nåt som skaver just nu. Flanell. Mysbyxor. Mössa. Mmm. Jag tänkte även köpa ett par jeans men när jag stod i provhytten såg jag att det var såna med hål på knät. Är för gammal. Får väl ledproblem. Hängde tillbaks. Kämpar på med det jag har.
Jojo. En har det kämpigt.

Jag hade tänkte göra nån rolig bild av Hugh + hon från Lida men jag orkar inte. Ni får föreställa er i stället. Kanske blir det bätre?

8 kommentarer:

 1. Klart jobbigt att jobba igen, jag var helt slut i går. Skolorna var stängda igår så tjejerna var med mig på jobbet, Sonen var med maken. Lillan har iaf fritids idag, de andra två hemma själva idag. I morgon jobbar jag hemma pga Sonen inte börjar förrän på TORSDAG. Vad är det för fel med att öppna skolorna samtidigt som alla börjar jobba? Suck.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir "roligare" om de sprider ut skolstarten en hel vecka!

   Radera
 2. Jag jobbade visserligen förra veckan, men igår var första dan som husets yngre förmåga skulle väckas å iväg till förskolan i mörkret och iskylan (efter att vi pusslat med mitt å makens jobb/hemmajobb/ledighet så sonen fick 3 veckors jullov). Sen jobb hela dan för mig, tyckte jag var så duktig att jag fick en ny sminkväska av mig själv i present på vägen hem. Och råkade visst köpa semlor till kvällsfikan. Så kan det gå...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker du var värd det!! Och kanske nåt litet imorgon också!

   Radera
 3. *asg* (eller är du för gammal för såna säg?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det går bra! Jag hänger med på sånt därnt! :)

   Radera
 4. ahahhaha, ledproblem, hahhaha.

  Och torsk, varför finns det ens?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja! Vem vill ha ont i lederna?!
   Jag vet inte varför torsk finns? För att ingen vill äta upp dem? För äckliga även för hajarna?

   Radera