söndag 18 februari 2018

48:18

Lördag. Men jag vattnade inte blommorna. Det finns en gräns på hur mycket tråk jag vill göra på en dag. Mellan skottning, återvinning, tvättning, mat, disk, plock osv så bestämde jag att blommorna kan vänta en dag.
(*klipp till en dag senare*
Alla blommor döda.)
Jag är även besviken på vilka som gick vidare i På spåret.
Låter som en surdag men jag har haft det bra. Kanske för att jag begränsade tråket?
Jag lagade god middag! Tärnad, påstekt kyckling i ugn med massa goda rotssaker (är fänkål en rotfrukt? Låter ju mer som ett... kål?) (Hur växer ens fänkål? Jag får googla sen) (säger ni gooogla eller gåggla? Eller kanske giooogla?) Och så bulgur.

2 kommentarer:

  1. Men ja! Varför gillar vi inte de som vann i fredags i På spåret? De är svinduktiga. Men nej. Han är en Messerschmitt, tror jag. Matilda håller med. Vi höll på de andra. Som ju också är svinduktiga. Och nästa vecka är det Ankan och Marianne, som typ aboslut inte är svinduktiga. Det är ingen ordning. Och jag har gått över till att vattna blommorna på söndagar. jag tänkte på dig nyss när jag vattnade blommorna, att jag borde meddela dig hur förryckt jag har blivit. Nu vet du. Puss.

    SvaraRadera
  2. Vattnar ni blommorna varje vecka??? Mina blommor skulle (om de inte hade haft rötter) ha dansat jenka av glädje om de finge vatten åtminstone en gång i månaden... ��

    //Tess

    SvaraRadera