söndag 10 februari 2019

Vegruari, 3.

Efter två veckor av köttfritt ätande mår jag bättre. Inte ont i magen och inte längre ont i handleden (möjligen är detta orelaterat men tar ändå upp det pga bra?). Veckans mat hsr dock varit svajigt. Köpte ICAs grönsaksbollar, trodde de skulle vara.. grönsakiga men det köndes som om att de ville vara köttbullsr. Inte så goda. Tyvärr köpte jag två förpackningar (billiga!) så det är bara att tugga i sig. Kanske om jag gör en ratatouille som de får puttra i?!
Sen hittade jag en förpackning "veggisar" (hette så!), nån slags kiksärtsbiffar med koriander, i frysen. De gick ut 2017 men var helt ok. Godaste jg lagat var en palak paner med halloumi. SÅ god. Ute åt jag en väldigt god pokebowl med tofu på Shotluckan. Sen köpte jag Oumphkebab och gjorde en rulle av. Gott!
Målet för vecka tre är att äta mindre halvfabrikat. Eller om det är hel? I dunnno. Men att laga mer mat. Tex det HÄR, en gammal favorit.

1 kommentar:

  1. Eller så gör du den här, mycket god: https://tuvessonskan.se/2016/03/26/smoky-black-bean-chili/

    SvaraRadera