onsdag 18 september 2019

ett himla tjafs

Nej men det blev ju ingen träning i söndags. Jag TRODDE verkligen att jag skulle komma iväg men, paniken kring ena ungens läxa, renovering av ett rum plus middag kastade grus i maskineriet.
DÄREMOT spelade jag innebandy i måndags. Och var på massage igår. Trodde jag skulle bli en ny människa efter massagen. Men jag känner mig som en mycket, mycket gammal människa idag.
Eventuellt blir det innebandy på lunchen idag. Om det inte blir det så tar jag en himla lunchpromenad för det är SÅ fint väder. ELLER! Ska jag testa att lunchgymma? Det var länge sen. Men, jag är mer sugen på höstluft än svettluft.

GUD vilket tjatter om träning. Ber om ursäkt. Snart kommer oktober. Då ska jag ha sån där månad igen. Oerhörda oktober kanske. Bra namn!

1 kommentar:

  1. Jag har kommit in i en bedrövlig träningssvacka. Förkylning som inte vill lämna kroppen och ett knä som inte vill bli bra. Ägnar mig åt PW och yoga just nu, det är vad jag orkar. Hoppas innerligt att energin kommer tillbaka snart... Vill ju kunna och ut springa i det underbara höstvädret!

    SvaraRadera