söndag 29 mars 2020

Perfekt

Åååh nu har jag perfekt läge. Jag har tränat mig skakig i benen, duschat svalt och sitter i soffan och varvar ner med Pepsi Raaaas. Sängen är urriven och ska få rena lakan och jag har en bra bok.
Det kommer bli SÅ skönt att gå och lägga sig.
Men.
Steget dit känns så långt. Det ska stängas av och släckas och glas ska bäras undan. Tänder ska borstas och sängen bäddas. Det är lika bra jag sittar kvar ett tag. 
Ni kan få en rapport från min rafflande helg!
Ja! Kul!
Jag satt och jobbade till 17:45, slog igen datorn och var lite småsocial. Fixade Les Mills OnDemand och körde för första gången i livet ett Sh'Bampass. Det var kul, lite extra kul eftersom jag är ca smidig som en frysbox. Sen drack jag (äckligt) vitt vin och lagade enchiladas tillsammans med T.
Igår var jag och tonåringen till stan och fixade skor till båda kidsen och födelsedagspresenter till brorsan i familjen. Åh juste! Jag hade beställt bröd som levererades med morgontidningen så det var ju nice. Färska surdegsfrallor till frulle och stans bästa kardemummabullar till eftermiddagsfikat. Till frukosten gjorde jag morgontidningens Bit för bit och märkte att smartare har jag inte blivit av att jobba hemma. Jag fick noll poäng. Earth hour firades som sig bör, vi satt i sofforna i mörkret som nån slags amishfamilj och pratade. Lördagen avslutades med att jag skickade ett mail till de jag spelar innebandy med och frågade vad de tyckeom fortsatt träning. Vi var överens om ja.
Ja så idag då. Väckte katten mig 06:25 men eftersom klockan EGENTLIGEN VAR 05:28 ignorerade jag honom. Sen vaknade jag 09:30, gick upp, rev ur sängen och sen har jag pysslat med tvätt, dammsugning, promenerat och kört BodyComat. i källaren. MEN. Även fått mail om att styrelsen i vår idrottsförening ställer in all inomhusträning så vi får skippa innebandy ett tag. 
Vad har ni gjort i helgen?

Jaha. Nu får jag väl gå och bädda sängen då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar